Hackathon Vrijwilligers met diverse culturele achtergronden

ProfielfotoYvonne Snelders 26-04-2021 1167 keer bekeken 2 reacties

Begin

22-06-2021 om 09:00

Einde

22-06-2021 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Meer diversiteit in je vrijwilligersgroep zorgt voor verdieping en verbinding. Hoe doe je dat en waar vind je inspiratie en goede voorbeelden? Tijdens een hackathon brengen we allemaal mensen bij elkaar die hier kennis van hebben en zo kunnen we de kennis vergroten en voor anderen beschikbaar maken.

Wat is een hackathon?

Een hackathon is een vorm van gezamenlijk brainstormen en dat direct omzetten in resultaat. Dus de idee├źn en inspiratie die we met de aanwezige mensen bij elkaar brengen, zijn aan het einde van de sessie direct voor iedereen beschikbaar en daarmee helpen we met elkaar om meer mensen bij het vrijwilligerswerk te betrekken en het vrijwilligerswerk vanuit inclusiviteit vorm te geven.

Hoe kan je meedoen?

Als dit onderwerp je aanspreekt, of je hebt (een beetje of veel) kennis over het betrekken van vrijwilligers met diverse culturele achtergronden bij jouw organisatie. Dan zou het geweldig zijn als je mee wilt doen.  Misschien ken je iemand die hier zeker bij zou moeten aansluiten. Je bent van harte welkom om tijdens deze hackathon deel te nemen. Vanuit het uitgangspunt, de kennis van de een is de inspiratie voor een ander.

Deelnemen

Wil jij deelnemen aan deze hackathon. Mail dan naar j.willemse@nov.nl en Jacquelien stuurt je dan de benodigde informatie en de deelnamelink.

Yvonne Snelders

21-06-21 om 13:47

Hoi Jaleesa Sax ,

Jammer dat je er niet bij kunt zijn. De verzamelde opbrengst gaan wij delen via onze doelgroeppagina's. Die zullen de komende periode gevuld gaan worden. Mocht je zelf goede tips willen toevoegen, dan kan dat daar ook. Klik hier om naar de doelgroeppagina te gaan.

15-06-21 om 16:37

Helaas heb ik al een andere afspraak gepland staan. Leek me wel mooi om te volgen. 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen