Inspiratiesessie: Business Involved

Gerbrand Holland 17-05-2022 358 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-06-2022 om 10:00

Einde

28-06-2022 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Business Involved combineert in Amsterdam de sociale en professionele sector om goed te doen. Wil jij ook lokale bedrijven bij vrijwilligerswerk betrekken in jouw gemeente? Doe mee aan de inspiratiesessie waarin wij in gesprek gaan met VCA en Gemeente Amsterdam en ontdek hoe dit te organiseren!

Business Involved

Inspiratiesessie:
Business Involved

Business Involved combineert de sociale en professionele sector om goed te doen. Wil jij ook lokale bedrijven bij vrijwilligerswerk betrekken in jouw gemeente? Doe mee aan de inspiratiesessie en ontdek hoe!

In deze gratis inspiratiesessie op 28 juni om 10:00 hebben we Rachida el Alami, Projectmanager bij Vrijwilligerscentrale Amsterdam, Rita Molenkamp-Szucs, Beleidsadviseur bij de Gemeente Amsterdam, en Joel Dori, Startup Liaison bij de Gemeente Amsterdam uitgenodigd om te bespreken hoe je bedrijven het beste kunt betrekken bij vrijwilligerswerk in je gemeente.

Eerst bespreken we de voordelen en de rollen van de gemeente, de vrijwilligerscentrale en Deedmob. Daarnaast bespreken we bedrijfsvrijwilligerswerk, en hoe deze oplossing kan worden geïmplementeerd in andere gemeenten!

Ge├»nteresseerd? Meld je dan aan op https://www.deedmob.com/events/inpiratiesessie-business-involved

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen