Webinar: Eindejaarsmail ‘bereik en beheer van jouw achterban’

Yvonne van Driel 13-11-2023 118 keer bekeken 0 reacties

Begin

28-11-2023 om 20:00

Einde

28-11-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Eindejaarsnieuwsbrief. Hoe begin je en wat heb je nodig?

December is een maand van geven. Het is de maand van de lijstjes. En het is de maand dat we jaaroverzichten maken. Ook goede doelen laten deze maand niet zomaar voorbij gaan.  Want wat is er mooier dan voor kerst een bedankje te sturen naar al jouw trouwe donateurs. Om te laten zien wat jullie de afgelopen maanden bereikt hebben. Hoe blij de mensen zijn die betrokken zijn bij jullie projecten. Maar hoe bereik je al die mensen die het afgelopen jaar – en daarvoor – jouw project steunden? En hoe verstuur je eenvoudig zo’n eindejaarsmail? In dit webinar kom je het allemaal te weten!

Marcelle Stoffel (Xapti) gaat in op al deze vragen. Ze legt uit wat CRM ook voor kleine goede doelen kan betekenen. In elk geval vertelt ze waarom relatiebeheer belangrijk is. Niet alleen voor fondsenwerving, maar gewoon ook voor je zichtbaarheid. En dat je met Excel ook al een heel eind komt. Daar kan je ook profielen opbouwen die het nog makkelijker maken om gerichte mailing uit te sturen. Kortom: Ben jij van plan om in december je donateurs en andere belangstellende een nieuwsbrief te sturen, mis dan dit webinar niet!

Over de spreker
Marcelle Stoffel is CRM Adviseur bij Xapti. Xapti biedt CRM in de cloud voor non-profits aan. Oftewel beheer, incasseer en email je leden, donateurs en vrijwilligers eenvoudig en efficiënt. Marcelle is ook freelance fondsenwerver en relatiebeheerder. Door haar werk in verschillende branches weet ze projectmatig werken te combineren met analytisch en pragmatisch denken. Ze is een aanpakker die graag drie stappen vooruit denkt.

Yvonne van Driel (Partin) zal samen met haar dit webinar verzorgen.

Aanmelden: zoom.us/webinar/register/

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen