Good Busy Kenniscafé | EXTRA EDITIE | Bedrijfsinitiatieven voor Oekraïne

ProfielfotoIris de Jong 14-03-2022

Begin

21-03-2022 om 12:00

Einde

21-03-2022 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via Teams

Op allerlei plekken in Nederland zijn activiteiten gestart om de mensen van Oekraïne te steunen. Ook veel bedrijven en hun medewerkers bieden support of zijn nog zoekende hoe ze support kunnen bieden.

Daarom faciliteert Good Busy een extra editie over Bedrijfsinitiatieven voor Oekraïne, waarin bedrijven – groot en klein – de mogelijkheid krijgen om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Je kunt meedoen als deelnemer,  je kennis delen en/of vragen stellen.  

Deel jouw kennis (vooraf)

Stuur een slide (maximaal 2) en deel je Oekraïne initiatief om anderen te inspireren, stel je hulpvraag of biedt mogelijkheden waar andere bedrijven op kunnen aanhaken naar e.hofstede@nov.nl.

Good Busy Kenniscafé

Vattenfall Foundation, Facilicom Foundation en NOV-Good Busy zijn de initiatiefnemers van de Good Busy Kenniscafés. Dit is een serie lunchsessies waarbij iedere keer een thema centraal staat dat direct verband houdt met medewerkersvrijwilligerswerk. Het doel is om in een open sfeer ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. In het Good Busy Kenniscafé nodigen we je uit jouw ervaringen te delen en daarmee anderen een stap verder te brengen. 

Doelgroep

Deze extra editie van het Good Busy kenniscafé is open voor bedrijven die ervaring en kennis met elkaar willen uitwisselen over bedrijfsinitiatieven ter ondersteuning van de mensen in Oekraïne. Het Kenniscafé is een lerend netwerk van gelijkgestemde koplopers. Alles wat tijdens de sessie wordt gedeeld blijft vertrouwelijk.   

Deelnemen

Aanmelden voor dit kenniscafé kan via deze link. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren de deelnamelink voor het Good Busy Kenniscafé in MS Teams.


Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen