Online workshops voor Coördinatoren Vrijwilligerswerk

ProfielfotoWillem-Jan de Gast 25-08-2020 669 keer bekeken 0 reacties

Het programma Samen Ouder Worden en beroepsvereniging AGORA organiseren drie online workshops. Deze vinden plaats op 9, 14 en 21 september, telkens tussen 14.00 en 16.30. Thema's: Ontwikkelen van je netwerk, Strategische Positionering, en Lobby en Belangenbehartiging. Meld je aan via de agenda!

De drie thema’s hebben we niet voor niets gekozen: het zijn de drie onderwerpen die uit het onderzoek van Movisie naar de rol en positie van de coördinator als belangrijkste naar voren komen. Hierop willen coördinatoren vrijwillige inzet zich ontwikkelen.

Tijdens de workshops gaan we met elkaar in gesprek wat je tot nu toe geholpen heeft om succes te boeken: wat werkt voor jou? We gaan op zoek naar je behoeften en de volgende stap die je wilt zetten. En natuurlijk geven we goede voorbeelden, handige hulpmiddelen en nuttige achtergronden. De workshops kunnen de opmaat zijn voor een utgebreidere training.

De workshops worden gegeven door Willem-Jan de Gast (Samen Ouder Worden), Rianne Burgers (AGORA) en Michaëla Merkus (Movisie). Er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden

Je kunt  je via de agenda voor een workshop aanmelden:

 

0  reacties

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen