De Nacht van de Vrijwilliger in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht!

ProfielfotoHelena Birnie 11-04-2022 394 keer bekeken 0 reacties

Begin

21-04-2022 om 17:00

Einde

21-04-2022 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Op 21 april organiseren we De Nacht van de Vrijwilliger in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Tijdens dit event doe jij samen met honderden anderen tegelijk vrijwilligerswerk, verspreid over tientallen maatschappelijke instellingen. Alle activiteiten hebben een sociaal en verbindend karakter

De Nacht van de Vrijwilliger is hét Social Impact Event waarbij jij kennis kan maken met vrijwilligerswerk. Je maakt direct impact op een thema dat voor jou belangrijk is. Wil je iets doen tegen eenzaamheid, armoede of kansenongelijkheid? Er is altijd een vrijwilligersactiviteit die bij jou past. Zo kan je bijvoorbeeld salsadansen met ouderen, de rauwheid van de stad verkennen tijdens een citytour met (ex)daklozen of een feestje vieren samen met mensen met een beperking.

Impact
De impact van de Nacht gaat veel verder dan één avondje goed doen. Vrijwilligerswerk is belangrijk, leuk en geeft echte voldoening. Het is de springplank naar een rijker leven waarin je van betekenis bent voor anderen. Je bouwt mee aan een samenleving waarin we er zijn voor elkaar. Een Caring Society. Want alleen als iedereen meedoet kunnen we grote maatschappelijke problemen oplossen.

Samen laten we zien hoe het óók kan. Tijdens de Nacht van de Vrijwilliger breng jij gezelligheid naar kwetsbare mensen en maak je directe impact. Elk gebaar telt.

Alle activiteiten vinden plaats in de avond (tussen 17:00 en 21:00).

Kijk snel op https://nlcares.nl/nl/pages/nacht-van-de-vrijwilliger voor de activiteiten in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht en meld je aan!

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen