Good Busy Kenniscafé | Special over Impact meten of Medewerkersactivatie| Online

ProfielfotoYvonne Snelders 01-11-2022

Begin

21-11-2022 om 15:30

Einde

21-11-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online via MS Teams

Ter afsluiting van het jaar bieden we een Good Busy Kenniscafé-special aan met de thema's: Social impact meten en Medewerkersactivatie voor social activiteiten. De focus ligt op uitwisseling en doorpraten met andere bevlogen bedrijven die goed doen in de samenleving.

Veel deelnemers van onze Good Busy Kenniscafé’s geven aan dat ze het leuk vinden om wat uitgebreider met andere betrokken bedrijven in gesprek te gaan en ervaringen en kennis te delen en van elkaar te leren. Ter afsluiting van het jaar bieden we daarom een Kenniscafé-special aan.

 Ontmoet inspirerende vakgenoten die werken aan hetzelfde als jij. Via dit online Kenniscafé leg je snel connecties, vind je hulp voor een specifiek vraagstuk en deel je jouw expertise.

Thema |Na een korte introductie gaan we in twee deelsessies aan de slag met de onderwerpen die het meest gevraagd zijn:

  • Social impact meten
  • Medewerkersactivatie.

Break-out 1: Social impact meten
In deze sessie gaan we met elkaar in gesprek over vragen als: Hoe geef jij je resultaten weer die je dit jaar hebt behaald met corporate volunteering? Hoe maak jij impact meetbaar?

Deze sessie wordt gefaciliteerd door Juul Janssen (APG) en Esther Hofstede (Good Busy).

Break-out 2: Medewerkersactivatie
Een ander interessant vraagstuk in veel organisaties is medewerkersactivitatie voor de social activiteiten van het bedrijf. Wat zijn de beste tips om medewerkers te activeren? Hoe doen andere bedrijven dat? Hoe blijf je goed zichtbaar tussen alle andere activiteiten in de drukke kerstmaanden?

Deze sessie wordt gefaciliteerd Ronald Smit (Vattenfall) en Monique de Bree (Good Busy)Graag ontmoeten wij je bij deze special en het laatste online Good Busy Kenniscafé van het jaar.

 

Good Busy Kenniscafé

Vattenfall Foundation, Facilicom Foundation en NOV-Good Busy zijn de initiatiefnemers van de Good Busy Kenniscafés. Dit is een serie lunchsessies waarbij iedere keer een thema centraal staat dat direct verband houdt met medewerkersvrijwilligerswerk. Het doel is om in een open sfeer ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Van de successen en van de momenten waarop het mis ging en wat je daarvan geleerd hebt. In het Good Busy Kenniscafé nodigen we je uit jouw ervaringen te delen en daarmee anderen een stap verder te brengen. Naast online is er ook een aantal hybride of fysieke kenniscafés. 

Doelgroep

De kenniscafés zijn exclusief voor medewerkers uit het bedrijfsleven die verantwoordelijk zijn voor medewerkersvrijwilligerswerk programma’s en al enige ervaring hiermee hebben. Het is een lerend netwerk van gelijkgestemde koplopers. Alles wat tijdens de sessie wordt gedeeld blijft vertrouwelijk.  

Deelnemen

Aanmelden voor dit kenniscafé kan via deze link. Je ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren de deelnamelink voor het Good Busy Kenniscafé in MS Teams.


 Mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen