E-book Trends Vrijwillige Inzet 2023 [download]

ProfielfotoAnne van Roosmalen 26-01-2023 2173 keer bekeken 0 reacties

Wekenlang hebben we ze verzameld: de vrijwillige inzet trends voor 2023. Gebaseerd op het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa, handig gebundeld in één e-book. Download 'm hieronder gratis en vrijblijvend.

Benieuwd naar welk vrijwilligerswerk populair is en wordt? Wat de grootste stijgers en dalers zijn? Hoe vrijwilligers meer willen en kunnen doen? Of er nou eigenlijk écht een vrijwilligerstekort is? Wat de grootste uitdagingen zijn voor vrijwilligersorganisaties in Nederland? En wat vrijwillige inzet nu eigenlijk oplevert: van uren tot SDG's?

Al deze trends en meer lees je in het e-book Trends Vrijwillige Inzet 2023. Gecombineerd met de inbreng en beschouwing van prof. dr. Lucas Meijs en zijn onderzoeksgroep en dit jaar inclusief een speciale Tip Guide om makkelijker meer/jongere vrijwilligers te werven. 

Downloaden

Download het e-book hier gratis: e-book Trends Vrijwillige Inzet 2023

Grootste onderzoek van EU

Jaarlijks onderzoekt het grootste vrijwilligersplatform van Nederland NLvoorelkaar.nl samen met prof. dr. Lucas Meijs van de Erasmus Universiteit de nieuwste trends het gebied van vrijwillige inzet én de sociale impact hiervan.

Deze 9e editie is gebaseerd op maar liefst 17.273 respondenten en 620.000 vrijwilligerswerkmatches. Hiermee is dit onderzoek uitgegroeid tot het grootste vrijwilligersonderzoek van Europa. Extra leuk: het onderzoeksdeel voor vrijwilligersorganisaties is dit jaar samengesteld met het NOV. Een dikke dankjewel naar álle betrokkenen die deze editie weer mogelijk gemaakt hebben! 

We delen het e-book ook graag gratis met iedereen die Nederland ook een beetje mooier wil maken. Voel je vrij om het te delen met anderen die dit ook willen. 

Contact

Bruis je na het lezen van het e-book van de ideeën zoals wij? Benieuwd wat je met jouw eigen actieplatform aan sociale impact kunt realiseren? Neem contact met ons op om even door te praten. Tot snel!

0  reacties

Partners:     Movisie

Cookie-instellingen